RSS Feed

Kända klaner i CS

Comments Off on Kända klaner i CS

December 27, 2011 by faza657

När man läser resultatlistor från större cuper och turneringar i Counter-Strike är det alltid vissa klaner som återkommer, gång efter gång. Här är lite kort info om de mest framgångsrika klanerna inom Counter-Strike.

SK Gaming från Tyskland grundades 1997 och har varit en auktoritet sedan 2002 när det handlar om mästerskapstitlar i Counter-Strike. I CPL (Cyberathlete Professional League) har man totalt fem titlar. I Electronic Sports World Cup kan man ståta med en mästartitel (från 2011) och två andraplatser. I dag består laguppställningen för klanens lag för Counter-Strike idel av svenska namn.

Fnatic är möjligen den mest kända organisationen för professionella aktörer inom e-sport. Särskilt känd är man för sitt team med spelare som fokuserar på Counter-Strike. Detta team är faktiskt det mest framgångsrika i historien när det handlar om inspelade prispengar. I dag har Fnatic team inom totalt åtta olika datorspel.

Natus Vincere, eller Na`Vi med en vanlig förkortning, är en e-sportorganisation från Ukraina. Man har tagit många fina titlar i Counter-Strike. Bland annat lyckades man 2010 ta hem tre större titlar, nämligen Intel Extreme Masters, Electronic Sports World Cup och World Cyber Games.


Comments Off on Kända klaner i CS

Sorry, comments are closed.

Älska CS!

Välkommen till CS Cup! Här finns allting som du behöver veta om det omtyckta spelet Counter Strike. Få tips om de bästa turneringarna, de bästa och mest effektiva vapnen och ta chansen och dela dina spelupplevelser med likasinnade.

Kategorier

Vi stödjer Counterstrike

Counterstrike är en en ganska ny sport som ännu inte nått samma storlek som vanliga sporter. Därför är det viktigt att supporta de företag som stödjer sporten som tex BrutalCS och NordicBet