RSS Feed

Två bra vapen i CS

Comments Off on Två bra vapen i CS

December 27, 2011 by faza657

För att bli så bra på Counter-Strike att man lyckas ta hem en nationell eller internationell cup gäller det att träna stenhårt under lång tid och hela tiden mäta sig med spelare som är bättre än en själv. Dessutom måste man ha stenkoll på vilka vapen som finns och hur de fungerar. Det finns ett stort antal vapen som alla har olika egenskaper. Dessutom kan vissa vapen utrustas med kikarsikte eller ljuddämpare. Att välja rätt vapen för varje strid är avgörande för om man ska nå framgång. Här är lite kort om de två mest populära vapnen i Counter-Strike.

Night Hawk
Night Hawk .50C är bjässen bland pistolerna i Counter-Strike. Den här pistolen gör enorm skada och en kula från Night Hawk kan faktiskt gå igenom tunnare väggar. Det enda problemet med Night Hawk är att man bara kan avfyra sju skott på rad. Därefter måste man byta magasin. De andra två pistolerna, 9×19 mm Sidearm samt KM .45 Tactical, har betydligt större magasin.

Magnum Sniper Rifle
Magnum Sniper Rifle är ett prickskyttegevär som gör stor skada. Det räcker faktiskt med ett enda skott i torso, rygg eller huvud för att måltavlan ska elimineras. Kikarsiktet är mycket starkt, vilket gör att man kan se fiender på långt håll. Den enda nackdelen med ett prickskyttegevär är att man måste ladda om manuellt efter varje skott, vilket tar lite tid.


Comments Off on Två bra vapen i CS

Sorry, comments are closed.

Älska CS!

Välkommen till CS Cup! Här finns allting som du behöver veta om det omtyckta spelet Counter Strike. Få tips om de bästa turneringarna, de bästa och mest effektiva vapnen och ta chansen och dela dina spelupplevelser med likasinnade.

Kategorier

Vi stödjer Counterstrike

Counterstrike är en en ganska ny sport som ännu inte nått samma storlek som vanliga sporter. Därför är det viktigt att supporta de företag som stödjer sporten som tex BrutalCS och NordicBet